Táncra perdültek

SUGÓ KUPA Amint arról már beszámoltunk, március 4-én rendezték meg az I. Sugó Kupa táncversenyt az MNÁMK sportcsarnokában. A 170 párost megmozgató eseményen délelőtt az „E” és a „D” osztály számára rendeztek országos bajnokságot. Zömmel kezdő fiatalok indultak. Juhász Ágnes, a szervező Stúdió 2000 művészeti vezetője: „Édesek voltak és magas színvonalon táncolnak már ilyen ifjú korban is. Minden gördülékeny volt, a közönség is jól érzi magát.”
2017. márc. 09. 0 comment
A harmadik helyezett bajai páros A harmadik helyezett bajai páros
A Bajai Táncsport Egyesület versenytáncos párosa,  Vidák Bálint és Béres Orsolya ifjúsági korcsoportban első pontszerző („E” hat) táncversenyen a 3. helyezést szerezték meg (felkészítő: Orbán  Ferencné táncpedagógus).
A délutáni programban egy országos pontszerző verseny kapott helyet. Az első alkalommal megrendezett Sugó Kupán latin és sztenderd táncokat láthatott a közönség. A város nevében Csubákné Besesek Andrea alpolgármester köszöntötte a résztvevőket. Elmondta: nagy öröm számára, hogy ismét egy országos esemény házigazdája lehet Baja.
A Sugó Kupa sikeresnek bizonyult, késő estig kopogtak a táncos cipők a parkettán. A közönség is elégedetten indulhatott haza, hiszen látványos és magas színvonalú produkcióknak tapsolhatott. Bajai TV/G. Zs. 

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*