Folytatódnak a fejlesztések

KÓRHÁZ Újabb pályázaton nyert jelentős fejlesztési támogatást a Bajai Szent Rókus Kórház. A 161,90 millió forint uniós, vissza nem térítendő támogatás segítségével korszerűsítheti a területén található ingatlanokat. A munkálatok végére két orvosszálló 36 lakása válik energiatakarékossá.
2017. márc. 10. 0 comment
Megújulhatnak az orvosszállók (korábbi felvétel) Megújulhatnak az orvosszállók (korábbi felvétel)
A beruházás a Költségvetési szervek pályázatos épületenergetikai fejlesztései című pályázaton nyert támogatás révén valósulhat meg. Célja a 12 és 24 lakásos orvosszállók energetikai fejlesztése. Új nyílászárókat, burkolatot és hőszigetelést kapnak az ingatlanok. Felújítják a lábazatokat és korszerűsítik a kéményeket is.
A kisebbik orvosszálló 10 kW, a nagyobbik 23 kW kapacitású napelemes rendszerrel csökkentheti majd havi kiadásait. A beruházás eredményeként az épületek energetikai hatékonysága jelentősen javul: a kórház évente közel 5,3 millió forinttal csökkentheti fenntartási költségeit. A projekt befejezésének tervezett időpontja november 23.
„Kiemelkedően fontos számunkra a betegek biztonságos ellátása, valamint a dolgozók munkakörülményeinek javítása. A fejlesztéstől azt is reméljük, hogy a megújuló lakások otthonos körülményeket biztosítanak a városba érkező fiatal orvosok számára”, mondta el dr. Tóth Gábor, a Bajai Szent Rókus Kórház főigazgatója. 

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*