Több rendőr van az utakon

KÖZLEKEDÉS Gyorshajtás, a biztonsági öv mellőzése és ittas vezetés. Ezek a tragédiával végződő közúti balesetek legfőbb okai. Az elmúlt év hasonló időszakához képest, január 1. és február 28. közötti periódust tekintve nőtt a halálos balesetek száma a megyében.
2017. márc. 16. 0 comment
Baján is sokakat ellenőriztek az elmúlt hétvégén Baján is sokakat ellenőriztek az elmúlt hétvégén
Nyolc halálos baleset történt, három esetben nem használták a biztonsági övet. Putnik Zoltán rendőrhadnagy elmondta, szerencsére Baján idén még nem történt halálos baleset, de hétvégén az itteni kapitányság munkatársai is fokozottan ellenőrizték az autósokat.
„Fokozottabban odafigyeltek az ittas vezetők kiszűrésére, a gyorshajtókra,  valamint a passzív biztonsági eszközök használatának helyességére. Az elmúlt napokban nem történt személyi sérüléssel járó közúti baleset a bajai rendőrség illetékességi területén. A fokozottabb ellenőrzések idején nyolc járművezetőnél merült fel ittasság gyanúja.”
Hozzátette: jellemző baleseti ok a kerékpárosok és a gyalogosok körében a láthatóság hiánya. A rendőrség a megelőzés érdekében rendszeresen szervez előadásokat, oktatásokat, programokat. De a megelőzéshez tartozik a fokozott rendőri jelenlét is. Bajai TV 

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*