Büszkék lehetünk egymás kultúrájára

NAGYBARACSKA Harmincadik alkalommal találkoztak a térség néptáncosai, a jubileumi rendezvényre nyolc település mintegy 300 táncosa érkezett. A XXX. Gyermek és Ifjúsági Néptánctalálkozóra szinte teljesen megtelt szombaton a művelődési ház nagyterme.
2017. márc. 19. 0 comment
Jubileumi néptáncgála Nagybaracskán Fotók: SNASSZ/KOPRI Jubileumi néptáncgála Nagybaracskán Fotók: SNASSZ/KOPRI
– Nagybaracskán fontos a hagyományőrzés – mondta Bögi István András polgármester. – A mostani rendezvénnyel szeretnénk megköszönni az elmúlt 30 évet mindazoknak, akik támogattak bennünket a munkájukkal.
A rendezvényen külön köszöntötték Zsigó Róbertet, Baja és térsége országgyűlési képviselőjét. – Ma sok bácskai néptáncegyüttes érkezett Nagybaracskára. Soknemzetiségű térség a miénk, a nehéz időkben mindig számíthattunk a másikra. Büszkék lehetünk egymás kultúrájára – emelte ki a honatya.


A táncgálán még egy évfordulót megünnepeltek: dr. Nagy Attila Lajos háziorvos 35 évvel ezelőtt kezdte el a betegellátást. – Köszönet az ünnepség szervezőinek és természetesen a betegeknek, akik mindig bíztak bennem – fogalmazott a háziorvos.
– A két évforduló összekapcsolható – hangsúlyozta Nagybaracska polgármestere. – A háziorvosi szolgálat és a néptáncgála is egy olyan döntéssel indult, amellyel elkezdődött egy szolgálat. Köszönjük az alázatot, valamint a korábban meghozott döntést mindenkinek.

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*