Már a helyközi is helyi

VOLÁN Áprilistól helyközi járatok is megállnak a helyi buszmegállókban Baján. A képviselő-testület március 30-i ülésén tárgyalt a tömegközlekedésről.
2017. márc. 31. 0 comment
Plusz járatok is bekerültek a menetrendbe (korábbi felvétel) Plusz járatok is bekerültek a menetrendbe (korábbi felvétel)
A módosított menetrend sokak tetszését elnyerte, plusz járatok is bekerültek, mondta Teket Melinda (Sikeres Bajáért). Persze új ötletek mindig vannak, de nem korlátlanok a lehetőségek. Perlaky Ferenc, a városüzemeltetési iroda vezetője hangsúlyozta: rengeteg új javaslat van, de ha ezeket mind beépítenék a menetrendbe, ott tartanának, ahonnan elindultak. „Abban viszont megegyeztünk, hogy a helyközi járatok a városban is megállnak, itt még van egy kis mozgástér. Természetesen tudjuk, olyan menetrend nincs, mai mindenkinek megfelel. Figyeljük a kihasználtságot, ennek függvényében dönt augusztusban a testület a továbbiakról.”
Fercsák Róbert polgármester arra hívta fel a figyelmet, hogy a most visszaállított járatoknál is van olyan, mely utas nélkül vagy egy fővel jár. Géczy Zsolt

 

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*