Hajók járőröznek délen

HATÁR Megerősítették a magyar-szerb vízi határszakasz védelmét is. Erre azért van szükség, mert a jogi határzár miatt elképzelhető, hogy a migránsok itt próbálnak majd bejutni Magyarországra.
2017. ápr. 03. 0 comment
Kilenc rendőrségi és két honvédségi hajó járőrözik a déli határszakaszon Kilenc rendőrségi és két honvédségi hajó járőrözik a déli határszakaszon
Kilenc rendőrségi és két honvédségi hajó járőrözik a Tisza, a Duna és a Ferenc-tápcsatorna érintett szakaszán. Hőkamerával, radarral és éjjellátóval is felszerelték a hajókat, a műszerek azonnal jelzik, ha mozgás van a vízen. A nap 24 órájában járőröznek a rendőrök és a katonák, a térségben pedig gyakoribb lesz a helikopteres megfigyelés is.
Márciusban kezdődött a biztonsági határzár második védvonalának építése, azóta folyamatosan csökken azok száma, akik illegálisan a kerítésen keresztül akarnak bejönni Szerbiából Magyarországra.
A Belügyminisztérium államtitkára, Kontrát Károly azt mondta: az első tapasztalatok szerint jól működik a kedden életbe lépett, megerősített jogi határzár. Az államtitkár szerint terelő hatása is van az intézkedésnek, gyakorlatilag eltűntek a menekültek a szerb oldalról. MTI 

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*