Tartalékos siker

LABDARÚGÁS A fél csapat hiányzott, mégis nyert a Bajai LSE hétvégén. A megyei első osztály szombati játéknapján a Jánoshalma együttese látogatott a Vasvári Pál utcai sporttelepre. A bajaiak remek futballt mutattak be.
2017. ápr. 11. 0 comment
Sok helyzet kimaradt, de négyet lőtt a Baja Sok helyzet kimaradt, de négyet lőtt a Baja
Csengő, Hernády, Gazsi, Fabók, Holczer, Glavatity. Megszokott nevek a BLSE kezdőjéből, most azonban sérülés vagy eltiltás miatt egyikük sem állt rendelkezésre. Mégis támadólag lépett fel a Baja, folyamatosan a jánoshalmi térfélen volt a labda. Ám az első kontrából a vendégek szerezték meg a vezetést a kilencedik percben (Gáspár). A középkezdés után azonnal egyenlített a BLSE, egy kapu előtti kavarodásból Rácz talált be. A 28. percben pedig már a hazaiak vezettek, Bajnok Noel lövésébe csak beleérni tudott Urlauber kapus. A fordulás után gyorsan döntésre vitte a dolgot a Baja, Nébl Martin kétszer is szabadrúgásból talált be. Előbb a hosszú alsó sarokba bombázott, majd a sorfal fölött csavart a kapuba. A végén a vendégek kapitánya, Kovács bombájával alakult ki a 4-2-es végeredmény.
Evanics Zoltán vezetőedző úgy véli, a 75. percig magabiztos volt csapata. „Sajnos, a helyzetkihasználásunk a ma sem volt jó. Az első félidőben 4-5 gólos különbséggel kellett volna vezetnünk, hiszen 6-8 helyzetet hagytunk ki, ebből négy százas volt. A második félidőben kijött a fiatalok rutintalansága, illetve elfáradtak az idősebbek is. Az alapcsapatból sokan hiányoztak, de nagyon örülök neki, hogy Bajnok Noel is góllal mutatkozott be.”
A BLSE továbbra is a tabella ötödik helyén áll, folytatás szombaton a Lajosmizse otthonában. Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*