Tizedik születésnap

EMEL-KUPA Tizedik alkalommal rendezték meg Baján az utánpótlás számára kiírt úszó versenyt április 8-án. 15 csapat 192 sportolója érkezett a kupára. A verseny nemzetközi jellegét a zombori és szabadkai egyesületek adták, míg Magyarországról több nagy klub is tiszteletét tette Baján.
2017. ápr. 12. 0 comment
Jubileumi verseny a Petőfi-szigeti uszodában Jubileumi verseny a Petőfi-szigeti uszodában
A Spartacus SC gyakorlatilag mindenkit bevetett, sokan életük első versenyén indultak. Persze voltak rutinos sportolók is. Kaiser Dominik remekelt, egyéniben három aranyat, váltóban pedig egy ezüstöt zsebelt be, korosztálya legeredményesebb versenyzője lett. Pass Ferenc vezetőedző a többiekkel is elégedett volt.
Az Emel Kupa tíz évvel ezelőtt egy családias hangulatú versenynek indult, mára az ország egyik jelentős utánpótlás viadalává nőtte ki magát. Mezeiné Bolvári Tímea szervező: „Nagyon büszkék vagyunk, hogy már a tizedik Emel Kupát rendeztük meg. Ahogy a gyerekek, az edzők és a szülők évről évre készülnek erre a megmérettetésre, úgy mi is. Fontos, hogy minden rendben legyen, nagyon szeretnek ide jönni a versenyzők.”
A csapatversenyt nagy fölénnyel a Dunaújváros nyerte, míg a második helyen a Bajai Spartacus SC végzett, a szekszárdiak előtt. Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*