Nagyon megy a szekér

KÉZILABDA Tartja remek tavaszi formáját a Bajai KSE NB II-es férfi csapata. A sereghajtó pozícióból a nyolcadik helyig kapaszkodtak.
Gál Géza vezetőedző együttese egy szerzett ponttal kezdte a tavaszt, most pedig 14 egységnél tart.
2017. ápr. 13. 0 comment
Sorra nyeri a meccseket a Baja Sorra nyeri a meccseket a Baja
Egyedül a bajnoki éllovas Kalocsa otthonában kapott ki a bajai csapat, a többi mérkőzését megnyerte. Olyan bravúrok is a mieink nevéhez fűződnek, mint a dobogós Komló, vagy éppen a Siklós otthonában aratott győzelem. „A felkészülési időszak nagyon jó volt. Hasznos mérkőzéseket játszottunk, és igazoltunk egy rutinos játékost, aki sokat hozzátesz a játékhoz. Két fiatal is csatlakozott a kerethez. Összeért a csapat, nagy betűs csapatként működünk.”
A klubvezetés természetesen nem volt elégedett az ősszel mutatott játékkal és az egyetlen megszerzett ponttal. A fejlődés érdekében igazoltak. A cél tíz pont megszerzése volt tavasszal, amit jó néhány fordulóval a vége előtt teljesített a gárda. Dombi István elnök: „Evés közben jön meg az étvágy. A tavaszi eredmények alapján csapatunk a második helyen áll. A fiúk most már presztízskérdést csinálnak abból, hogy ez így maradjon.”
A vezetés már a következő bajnokságra is gondol, megkezdték a tárgyalásokat a játékosokkal. A vajdasági különítmény szóban jelezte, hogy valamennyien Baján képzelik el a folytatást. Legközelebb április 22-én, a sereghajtó Szigetvár látogat a Dr. Pósta Sándor Sportcsarnokba. Bajai TV 

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*