Megharapta a rendőrt

BAJA Hivatalos személy elleni erőszak és más bűncselekmény miatt bíróság elé állította a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség azt a 34 éves bajai nőt, aki március 15-én rátámadt a vele szemben intézkedő rendőrökre.
2017. ápr. 13. 0 comment
Illusztráció Illusztráció
A vádlott Baja belvárosában hangosan veszekedett volt élettársával. A telefonon értesített rendőrök érkezésük után felszólították, hogy igazolja magát, ám erre nem volt hajlandó. El akart menni a helyszínről, az egyik rendőrt arcon ütötte. Igyekeztek megbilincselni az agresszív nőt, aki közben megharapta a másik rendőr karját. Végül őrizetbe vették. Mindkét rendőr nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.
Az ügy nyomozását átvevő kecskeméti nyomozó ügyészek a házi őrizetben lévő nőt hivatalos személy elleni erőszak bűntette és 2 rendbeli könnyű testi sértés vétsége miatt április 12-én gyorsított eljárásban a Bajai Járásbíróság elé állították. A vádlott beismerte a bűncselekmények elkövetését. A bíró 2 év börtönbüntetésre ítélte, végrehajtását 3 évi próbaidőre felfüggesztette. Az ítélet jogerős. 

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*