Összegyűjtötték a szemetet

TÜSKEERDŐ A héten a Bokodi úttól nem messze található Tüskeerdőben is összeszedték a szemetet. A mintegy 200 hektáros területen a Gemenc Zrt. munkatársai a közfoglalkoztatott dolgozókkal gyűjtötték össze a hulladékot.
2017. ápr. 14. 0 comment
Tüskeerdőt is megtisztították Tüskeerdőt is megtisztították
Mintegy harmincan serénykedtek, főleg autógumi, autóalkatrészek, műanyag palackok, bútordarabok és építkezési törmelékek kerültek a tárolókba. Pár héttel korábban az erdőgazdaság munkatársai Baja és Pörböly között tisztították meg diákokkal közösen a főút melletti területet. Ott az autókból kidobált szemét volt a jellemző. Badari Tibor műszaki vezető (Gemenc Zrt. Pandúri Erdészete): „Sajnos minden évben nagyobb mennyiségű szeméttel találkozunk a Tüskeredőben. Minden évben eltakarítjuk tavasz kezdetén, ne csúfítsák az erdőt.”
A tárolókat a Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft. biztosította, a cég vállalta a szállítást is. Badari Tibor azt mondta, 30-40 köbméter szemetet szednek össze minden évben ezen a területen. Bízik abban, hogy egyre többen viszik majd a hulladékot a közeli vaskúti hulladéklerakóba. Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*