Húsvét a Kalandparkban

PETŐFI-SZIGET Változatos családi programok hívogatnak a Kiserdő Kalandparkba, hogy a húsvéti ünnepi igazi élmény legyen! A három napra tervezett szórakozás már szombaton és vasárnap is sokakat lecsábított a Petőfi-szigetbe.
2017. ápr. 16. 0 comment
Vasárnap sok program volt a Kalandparkban, hétfőn is várják a látogatókat Fotók: Kelemen Áron Vasárnap sok program volt a Kalandparkban, hétfőn is várják a látogatókat Fotók: Kelemen Áron
Szombaton a kicsik és nagyon húsvétitojás-keresésben jeleskedhettek, közben az ünnephez kötődő kvíz-kérdésekre válaszoltak. Mindenki ajándék léggömbbel tért haza. Vasárnap már négylábú barátaink is megérkeztek a Kalandparkba. A húsvét nem is igazi húsvét nyuszi nélkül, az állatsimogatóban a gyerekek lelkesen barátkoztak a tapsifülesekkel, a pónik pedig türelmesen poroszkáltak mindazon apróságokkal, akik szívesen kipróbálták a lovaglást. Közben természetesen a kalandvágyóbbak birtokba vették az összes „kalandos” eszközt.
Húsvét hétfőn is várja a látogatókat a Kalandpark. Ügyességi játékok, erőpróbák és vetélkedők mellett lesz karikadobálás, csigafuttatás, lápjárás, békaugratás és sokk meglepetés. A barkácsolni vágyók számára kézműves foglalkozásokat tartanak. Mindenkit vár a Kiserdő Kalandpark egy kis ünnepi kalandozásra.


http://www.baja.hu/index.php/aktualis-hirek/item/5661-husvet-a-kalandparkban

Közzétette: Baja város honlapja – 2017. április 16.

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*