Ez ütős lesz!

KÜZDELEM Dörzsölhetik a tenyerüket a küzdősport bajai szerelmesei. Szombaton és vasárnap nagyszabású nemzetközi gála lesz az MNÁMK sportcsarnokában, ahol vidéki és külföldi harcosok is lesznek. Az előkészületek javában zajlanak.
2017. ápr. 19. 0 comment
Hétvégén ismét küzdősport gála lesz Baján Hétvégén ismét küzdősport gála lesz Baján
Az elmúlt években megszokott dologgá vált Baján, hogy Mezőfi András, a Kick-ThaiBoxing Team Baja vezetőedzője és csapata látványos gálákat rendez. Az év végén a Fight Nighton lehet szurkolni, míg tavasszal nemzetközi tornát láthat a közönség. Ezúttal több kategóriában rendeznek mérkőzéseket az MNÁMK sportcsarnokában. „Muaythai, K1, MMA és low-kick kategóriában lesznek küzdelmek nyolc éves kortól 39 éves korig.”
A hazai harcosok mellett Szerbiából, Szlovéniából és Romániából is érkeztek nevezések, a színvonal garantáltan magas lesz. A bajaiak gyakorlatilag teljes csapattal készülnek a hazai megmérettetésre. „Nagyon komoly felkészülésben vagyunk. Jelen pillanatban 25 fős a bajai csapat. A legkisebb versenyzőnk nyolc, a legidősebb pedig 32 éves. Nyolc-tíz aranyérmet szeretnénk begyűjteni.”
Szombaton délelőtt mérlegelés, ebéd után kezdődnek a selejtezők. A döntők vasárnapra maradnak: fél 10-kor kezdődnek a mérkőzések. Bajai TV 

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*