Pál Feri előadása Baján!

Fordulat: a változás kulcsa 
Május 11-én a közkedvelt Nyitott Akadémia sorozat keretében kihagyhatatlan program várja Baján a lélek dolgai iránt érdeklődő közönséget, hiszen sokak kedvence, Pál Feri tart előadást a Bajai Színházteremben. Fordulat: a változás kulcsa című estjét az ország minden pontján vastapssal köszön meg a közönség.

A népszerű pap és lélektani szakember mindig igyekszik azokról a témákról beszélni, amelyek "benne vannak a levegőben", vagyis sok embert foglalkoztatnak, sokak számára jelentenek éppen nehézséget vagy megoldandó feladatot. Ezúttal is az egyik legaktuálisabb kérdéshez nyúl, amellyel napjainkban szinte mindannyian nagyon intenzíven és fájdalmasan szembesülünk.
 
Hiszen a kor, amelyben élünk, a mindennapos, gyökeres változásokról szól. Az önmagukban is megrendítő globális történések pedig óhatatlanul kihatnak egyéni életünkre és kapcsolatainkra is, melyek szintén változnak, és sokszor egyáltalán nem úgy, ahogyan szeretnénk. (Olykor azonban elkeserítő módon mozdíthatatlanok maradnak, amikor pedig nagy szükség lenne változásra.)
 
Vajon hogyan lehet ép lélekkel elviselni a nehéz változásokat, és miként idézhetjük elő magunk a megújulást, amikor beszorultunk egy fullasztó helyzetbe? Miként változtathatja meg szemléletünket és vele akár egész életünket egyetlen fordulat? Ezekkel a nagyon fontos kérdésekkel foglalkozik bajai előadásában Pál Feri, a tőle megszokott lebilincselő stílusban. Érdemes meghallgatni - felejthetetlen élmény!

A Nyitott Akadémia standján – sok más, pszichológiai mű mellett – kedvezményes áron lehet megvásárolni Pál Feri könyveit is, melyeket a szerző kérésre dedikál is.
 
Jegyek kaphatók online, a www.nyitottakademia.hu oldalon és személyesen, a Bácskai Kultúrpalotában.
2017. ápr. 24. 0 comment
 

 

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2016.

Jánoska-eresztés
Szezonnyitó Strandfesztivál
Motorcsónak Eb-Vb
21. Bajai Halfőző Fesztivál
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*