Nagyon fontos a naprakész tudás

GYERMEKGYÓSZÁSZAT Negyedik alkalommal rendezték meg ma (április 21-én) a Bajai Gyermekgyógyász Fórumot. A hagyományoknak megfelelően idén is a Bácskai Kultúrpalotában gyűltek össze az orvosok.
2017. ápr. 21. 0 comment
Dr. Kozári Adrienn klinikai főorvos (Pécs) előadása Dr. Kozári Adrienn klinikai főorvos (Pécs) előadása
Dr. Károly Éva főszervező, a Bajai Szent Rókus Kórház osztályvezető főorvosa hangsúlyozta: nem könnyű időpontot választani, ma is több orvosi konferencia zajlik az országban. – Köszönöm az előadóknak – a szegedi, a pécsi és a fővárosi Semmelweis klinikáról, valamint megyei kórházakból is érkeztek Bajára –, hogy eljöttek, minket választottak. Megtisztelő! Ami a gyermekgyógyászatot illeti, nem egyszerű a helyzet, de Baján immár harmadik éve kulturált körülmények között tudjuk elhelyezni a betegeket. Ugyanakkor a minőségi ellátás alapja a naprakész tudás, pláne itt, a végeken. Pécs, Szeged és Kecskemét egyaránt minimum 100 kilométerre van, így kiemelten fontos, hogy a háziorvosok időben, megfelelő diagnózissal küldjék a betegeket. A kórházból pedig stabil állapotban adhassuk tovább őket a megfelelő intézménybe – mondta a főorvos, majd megköszönte a szervezésben kapott segítséget.
A városvezetés nevében Kámánné dr. Bari Bernadett önkormányzati képviselő nyitotta meg a fórumot. – Jeles szakmai program, melyre az ország több kórházából érkeztek neves előadók. Remélem, a tanácskozás mellett jut idejük arra is, hogy megismerjék városunkat. Bár az orvostudományhoz nem sokat értek, édesanyaként rendkívül hálás vagyok Önöknek a tudásukért, a sok segítségért!
Jó munkát kívánt a megjelenteknek dr. Mátrai Tibor főorvos, a Bajai Szent Rókus Kórház orvosigazgatója. – Remélem, a kollégák olyan gyakorlati tudással gyarapodnak a mai fórumon, melyet alkalmazhatnak majd munkájuk során.
A szakmai előadások jelenleg is zajlanak, délután ér véget a negyedik Bajai Gyermekgyógyász Fórum. Géczy Zsolt 

Délelőtt folyamatosan érkeztek az előadók és a hallgatók a bajai fórumra

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*