Ilyen még nem volt

TENISZ Sporttörténelmi pillanat lesz Baján. Az eddigi legrangosabb verseny lesz a Magyar Tenisz Szövetség rendezésében a városban. Vasárnap 25 ezer dollár összdíjazású nemzetközi női torna kezdődik.
2017. jún. 16. 0 comment
25 ezer dollár összdíjazású nemzetközi női torna kezdődik vasárnap 25 ezer dollár összdíjazású nemzetközi női torna kezdődik vasárnap
A döntőt jövő szombaton játsszák a Petőfi-szigeti salakos pályán. Kontra György, a Bajai Tenisz Klub elnöke: „Nagy megtiszteltetés a klub és a város számára is. Régi álmunk vált valóra, a Nemzetközi Tenisz Szövetség égisze alatt futó női tornát fogadjuk. Sikerült környezetünket egy olyan szintre fejleszteni, hogy megüti a nemzetközi mércét.”
A torna Bajára hozatalában a honi szövetség bajai főtitkárának, Richter Attilának is nagy szerepe volt.
Most vasárnap a selejtezőkkel kezdődik a sorozat, majd a 32-es főtábla küzdelmei következnek. A döntőket június 24-én, szombaton rendezik egyéniben és párosban is. A bajai publikum olyan játékosokat láthat majd, akik a világelit kapujában állnak. Kontra György: „Ez a verseny a Challenger tornák kategóriájába tartozik. Nagyon értékes világranglista pontokat gyűjthetnek a résztvevők. Jelen pillanatban a legkomolyabb helyezéssel nevező hölgy 250. a világranglistán. Ez már komoly tudást feltételez.”
A torna miatt a Magyar Tenisz Szövetség segítségével a tíz bajai pálya közül ötöt felújítottak. Új borítást és vonalakat kapott valamennyi játéktér. A helyi klubnál remélik, sok nézőt vonz az ingyenesen megtekinthető verseny. Bajai TV

A bajai pálya (korábbi felvétel)

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*