Cigarettával bélelt gyári üregek

RÖSZKE 769 doboz adózatlan cigarettát foglaltak le két személyautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei. A sofőrök ellen feljelentést tettek.
2017. júl. 13. 0 comment
Chesterfield márkájú cigaretta (illusztráció) Chesterfield márkájú cigaretta (illusztráció)
A pénzügyőrök egy magyar rendszámú Volkswagen Passatot ellenőriztek Röszkén. Az autóban egyedül utazó magyar férfi nyilatkozata szerint nem szállított bejelenteni való árut. A NAV munkatársai azonban mégis félreállították az autót szigorított ellenőrzésre. A vizsgálat alkalmával a hátsó lökhárítóból, a csomagtartó oldalborításai mögül, a hátsó ajtók kárpitjai, valamint a ködlámpák mögötti üregekből 630 doboz Chesterfield, adózatlan cigaretta került elő.
Ezt követően egy osztrák Mercedesszel érkező szerb állampolgárt ellenőriztek. A férfi azt nyilatkozta, hogy nem visz magával bejelenteni való árut, ám a pénzügyőrök mégis félreállították. Az autó műszerfala mögött 139 doboz Chesterfield, LM, Marlboro márkájú adózatlan cigarettát találtak.
A NAV pénzügyőrei az 1 millió forint értékű – két ügyet érintő – cigarettaszállítmányt lefoglalták. A két férfi ellen költségvetési csalás miatt büntetőeljárást indítottak, tudatta Némedi-Varga Éva pénzügyőr alezredes sajtóreferens. 

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*