Előadás ma és holnap!

GÁLA A bajai operajátszás elmúlt öt évét idézi fel a hétvégi gála, amelynek szereplői csütörtökön már a helyszínen próbáltak. A színházteremben a Luciano Pavarotti Mesterkurzusról ismert szólisták lépnek fel, a Baján bemutatott darabokból kínálnak válogatást a közönségnek. A rendezői feladatokat Gulyás Dénes Kossuth- és Liszt díjas érdemes művész vállalta magára.
2017. okt. 13. 0 comment
A rendező könnyed, de tartalmas szórakozást ígér A rendező könnyed, de tartalmas szórakozást ígér
A gálán ismerős arcok lépnek fel. Denk Viktória operaénekest először a Varázsfuvolában láthatta Baján a közönség. A műsorban három nyelven, magyarul, németül és olaszul énekel. „Az első operában Paminát énekeltem, most is ezzel kezdek. A Szöktetés a szerájból következett, Blondét énekeltem, abból ezúttal egy duett lesz, majd a Traviatából Violetta egyik áriája.”
A szervezők 2012-ben a Varázsfuvolát tűzték műsorra, amit a Szöktetés a szerájból, A sevillai borbély és a Don Pasquale követett. Tavaly pedig Verdi Traviatáját láthatta a közönség. A rendező, Gulyás Dénes a már ismert darabokból állította össze az este forgatókönyvét, de nem a megszokott formában. „A közönséget is bevonjuk a játékba, úgy lesz berendezve a színpad, mint egy szalon. Állólámpákkal, fotelekkel, ülőgarnitúrákkal, kávézó asztalokkal.”
A zongoránál Mazalin Wanda és Neumark Zoltán kíséri az énekeseket. A műsorban a Bartók-Pásztory díjas operaénekest, Király Miklóst, az Ad Libitum kórust, valamint díszvendégként a nemzet színészét, Haumann Pétert is láthatja a közönség. A gála október 13-án és 14-én (pénteken és szombaton) is 19 órakor kezdődik a városi színházteremben. A rendező könnyed, de tartalmas szórakozást ígér. Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*