Hittanosok találkoztak Baján

SZENT LÁSZLÓ ÁMK A Szent Mártontól Szent Cecíliáig című rendezvénysorozat keretében rendeztek szombaton a Jó pásztor találkozót a Szent László ÁMK-ban.
2017. nov. 13. 0 comment
Jó pásztor találkozó a Szent László ÁMK-ban Jó pásztor találkozó a Szent László ÁMK-ban
Az intézmény immár harmadik éve látja vendégül a Magyar Katolikus Kulturális Napok programsorozat szerves részeként a Kalocsa-kecskeméti Főegyházmegye hittanosait szellemi és ügyességi vetélkedőjén. Idén a szervezőkkel együtt mintegy 150 diák töltötte együtt a délelőttöt. Fekete Szabolcs esperes-plébános, az intézmény lelki vezetője közös imádsággal vezette be a programot, majd Hajdók Róbert intézményvezető szólt a fiatalokhoz. Méltatta Szent László életét, lovagiasságát és hazaszeretetét. – A 18 éves uralkodás alatt a király erőssé tett szeretett nemzetét. Méltán tisztelte népe akkor és tisztelik most is.
Mint mondta, a találkozó célja, hogy Szent Lászlóhoz méltón, bátran vívjuk meg harcunkat, a lelki válság és a szív érzéketlensége ellen. 
Nyolc helyszínen, 16 állomáson adtak számot tudásukról, ügyességükről és talpraesettségükről a fiatalok. Szentek gondolatait ismerhették fel, lovagi tornát vívhattak vagy éppen bekötött szemmel keleti fűszereket ismerhettek fel. Élvezték az íjászatot, a labdajátékokat és a szellemi tornát is. A találkozón mindenki nyert: bővítették ismereteiket, jókat játszottak, új barátságok születtek. Rab Rita  


Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*