Megjött az első adomány

JÓTÉKONYSÁG Ismét meghirdette adventi adománygyűjtő akcióját az Összefogás a bajai cicákért közösség: november 15. és december 20. között a Bácskai Kultúrpalotában és a körforgalmi benzinkúton várják a jó szándékú állatbarátok felajánlásait.
2017. nov. 14. 0 comment
Alom, cicatáp, gyógyszerek és gyógyászati eszközök, takarók, tisztítószerek: ezekre van a legnagyobb szükség a közösség gondozásában lévő több tucatnyi macska napi szintű ellátásához. A kampány nulladik napján, november 14-én Vedelek Norbert alpolgármester kereste fel adománnyal a közösség képviselőjét a Bácskai Kultúrpalotában. Az elöljáró ezúttal magánemberként, családja kíséretében érkezett, és konzervekkel, száraztáppal kedveskedett az Összefogás védenceinek. - Fontos, hogy odaálljunk az alulról szerveződő kezdeményezésekhez, a felelős állattartás, társállataink védelme és gondozása figyelmet érdemel. A civil erő pedig egy város erejének is tükre – mondta az alpolgármester.
A lehetőség mások számára is adott: az Összefogás a bajai cicákért közösség minden adományt hálásan fogad, bízva abban, hogy az adventi időszakban sokan gondolnak majd a gazdikereső állatokra.
S. B.  

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*