Nyugalomban teltek az ünnepek

Egy kiadós verekedés, néhány épülettűz és ittas sofőrök: ez a mögöttünk hagyott ünnepek mérlege. A bajai rendőrök, mentősök és tűzoltók átlagosnak nevezték az év végét és az új év kezdetét.
2018. jan. 03. 0 comment
Az év vége mindig kiemelt figyelmet kap az egyenruhásoknál, ilyenkor a rendőröknek a mentősöknek és a tűzoltóknak is több dolguk akadhat. A bajai rendőrkapitányságon nagyobb események nélkül teltek el az 2017 utolsó napjai. – Sem pirotechnkai eszköz használatával kapcsolatban, sem közterületen vagy nyilvános helyen történ garázdaság vagy rongálás miatt nem indult eljárás a kaptányságon az elmúlt napokban. Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél sem kellett helyszínelni. Az általános közúti ellenőrzések során kiemelt figyelmet fordítottunk az ittas vezetők kiszűrésére, itt több intézkedés is történt, de ezek száma sem haladta meg egy átlagos hétvégén tapasztaltakét – ismertette Putnik Zoltán rendőrségi szóvivő.
A mentőállomás is csendes volt az elmúlt napokban, csupán néhány esetben kellett bekapcsolni a szirénát. Zilinszki Tibor állomásvezető mentőtiszt elmondta: az elmúlt évekhez hasonlóan nem történt jelentős, kirívó eset, kivéve egy szentesti incidenst, sérültekkel, de szerencsére nem lett tragikus vége. A szilveszter eseménytelenül zajlott.
A legtöbb dolga a tűzoltóknak akadt az ünnepek alatt. Kocsis László parancsnok elmondta: a karácsony esemény nélkül telt, karácsonyfa és tűzijáték sem okozott problémát, történt azonban két épülettűz. Az év utolsó napján Baján a Jávorka utcában egy melléképület kapott lángra, míg január 1-jén Garán egy családi ház teljes terjedelmében égett. Itt egy gázpalack is felrobbant, de személyi sérülés nem történt.
Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*