Munkával búcsúztak az óévtől

KARATE Az elmúlt évtől is edzőtáborral búcsúztak a bajai kyokushin karatékák. Mintegy negyven harcos edzett együtt három napon át Baján. A helyi és a vaskúti karatékák mellett Észak-Magyarországról, Dunaföldvárról és Pécsről is érkeztek tanítványok Kern Róberthez (ország képviselő, KWF). A shihan a formagyakorlatokra és a különböző technikákra helyezte a fő hangsúlyt. Napi három tréningen vettek részt a harcosok, a tábor többeknek vizsgával zárult.
2018. jan. 05. 0 comment
Edzőtáborral zárták az elmúlt évet Edzőtáborral zárták az elmúlt évet
A technikai képzésen volt a hangsúly, azonban saját klubjában minden harcos megkapta már a megfelelő fizikai felkészítést, hogy sikerrel vegyék az idei feladatokat. Hazai és nemzetközi erőpróbák, Európa- és világbajnokság szerepel a naptárban. Az egyik fő viadal éppen Baján lesz, mondta shihan Kern Róbert. „Tavaly megnyertük az idei magyar bajnokság tenderét. A honi karate szakszövetség hivatalos kyokushin magyar bajnokságát rendezzük meg március 17-én.”
A rangos kyokushin versenyen a tervek szerint két bajai harcosnak szoríthatunk. Vincze László vérmes reményekkel indul, de a fiatal Berta Dávid is gőzerővel készül a bemutatkozásra. Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*