Időben foglalva spórolnak

TURIZMUS Még csak január második hetében járunk, de a hotelek és az utazási irodák foglalásai kezdenek megtelni a következő hónapokra. Belföldön a wellness szállodák számíthatnak a legnagyobb forgalomra. Ami a külföldi utakat illeti, sokan már a nyaralást tervezgetik, hiszen így tízezreket spórolhatnak meg.
2018. jan. 09. 0 comment
Nagy forgalomban bíznak a bajai szállodák is Nagy forgalomban bíznak a bajai szállodák is
Egy internetes hírportál szerint akár 10%-kal nőhet a szállodák az összesen kilenc hosszú hétvége miatt. Halmosi Judit, a Duna Wellness Szálloda tulajdonosa azonban felhívta a figyelmet: egy már eltelt, valamint a több napos pihenés árnyoldala, hogy hat szombaton sokaknak dolgozni kell. Ez viszont csak egyetlen napos hétvégét jelent. Ám reményei szerint a többnapos szünetekben sokan választják majd Baját pihenésre.
Az utazási irodákban már év elején megnövekedett a forgalom. Sokan síutak iránt érdeklődnek, ám legtöbben már a nyaralást foglalják le, mondta Ódor Istvánné, a Sugó Tourist iroda vezetője. „A repülős utakon 25-30 százalékot is meg lehet spórolni. A last minute utakon hasonló a helyzet, de most nagy a választék.”
Az irodákban jellemzően külföldi utakra fizetnek be az emberek, a belföldi szállodák kínálatáról legtöbben interneten tájékozódnak. Ha helyi utazási irodában foglalnak le hazai szállodába szobát, annyi előnyük lehet az internettel szemben, hogy a szállás és az ellátás minőségéről is plusz információkat kapnak, tette hozzá az iroda vezetője. Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*