Eredményes őszi szezon volt

LABDARÚGÁS Fennállásuk legsikeresebb féléve, fogalmaztak az összegzéskor a Labdarúgásért Utánpótlás Alapítvány vezetői.
Egy éve a Magyar Labdarúgó Szövetség bízta meg az alközponti feladatok ellátásával, így saját csapatai mellett a térség utánpótlása is a LUA-hoz tartozik.
2018. jan. 11. 0 comment
Az alapítványi csapatok hétről hétre pályára léptek a Bozsik-tornákon és a különböző bajnokságokban, a legjobbak pedigrendszeresen részt vettek a régiós edzéseken, edzőtáborokon is. Goretich Krisztián szakmai vezető: „Az MLSZ irányelveinek megfelelően többrétű munkát sikerült egyeztetni. Nagyon sok bajai fiatal, a Kinderballból, a LUA-ból illetve a BLSE-ből bekerült ebbe az U12-es, U13-as, U14-es válogatottba. Itt a gyerekekkel elsősorban team-ként dolgoztunk. Tehát volt két labdás edző, volt erőnléti edző, volt gyúró, volt mozgás koordinációs edző. Tehát a gyerekek is látták, hogy a magyar labdarúgás milyen szintre, hova szeretne elkerülni. Illetve a gyerekek is látták, hogy milyen lehetőségek előtt állnak.”
Az elvégzett munkát az év végén az MLSZ is elismerte, mind az Alapítvány, mind pedig Goretich Krisztián szakmai díjban részesült. A pályán aratott sikerek mellett más területen is van ok az örömre, hiszen egy sikeres TAO pályázatnak köszönhetően hamarosan újabb beruházás kezdődhet. Nagy György elnök: „Az önkormányzati támogatással egy TAO-s pályázaton elnyertünk egy kimagaslóan, alapítványi szinten magas beruházási lehetőséget. A műfüves és a szigeti pálya közötti eléggé lepusztult öltözőépületre nyertünk egy pályázatot. Ezt próbáljuk megvalósítani ebben az évben.”
A LUA-s csapatok már január harmadikán folytatták a munkát, sőt az első tornákon is túl vannak a fiatalok. Az országos futsal kupa selejtezőjét valamennyi gárda sikerrel vette, így bizakodva várhatják a februári folytatást. Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*