Köszöntötték az első babát

Nemcsak az utcájuk Aligvárdi, de kisbabájukat is alig várták már: Balogh Roland és Ujvári Alexandra kislánya, Mia január 2-án született, és ezzel a teljesítménnyel ő lett Baja város idei első újszülöttje. A legfrissebb bajai lakost és családját Fercsák Róbert polgármester január 11-én, csütörtökön otthonában látogatta meg, hogy átadja jókívánságait és a városvezetés ajándékait.
2018. jan. 11. 0 comment
A délelőtti órákban Balogh-Ujvári Mia nagy érdeklődéssel fogadta vendégeit: alaposan megszemlélte a ráirányuló kamerákat, és bizonyította, amit szülei egybehangzóan állítottak róla, hogy nagyon nyugodt baba. Születését sem siette el: eredetileg karácsonyra várták, végül azonban a 41. hétig nem akart nekiindulni a nagyvilágnak. Édesanyja akkor már hetek óta a kórházban tartózkodott, így igazán örvendett, hogy január 2-án világra készülődött a kislány, aki alig négy óra leforgása alatt, természetes úton jött a világra 11 óra 25 perckor (további adatok: 3020 gr, 52 cm).
Az édesanya egy csokor virágot, az édesapa egy üveg bort, a kis Mia pedig kelengyés csomagot vehetett át a városvezetőtől, továbbá megkapta az ilyenkor szokásos életbiztosítási kötvényt is. – Csaknem húsz éve döntött úgy a városvezetés, hogy az év első újszülöttjének jár egy ajándék életbiztosítás, amely 18 éves koráig gyarapodik. Épp tavaly év végén vehetett át a valamikor első (ma már 18 éves ifjú hölgy) az összeget,. amely remélhetőleg minden megajándékozottnál segít kicsit felkészülni a következő életszakaszra, a fiatal felnőtt életre – ismertette a polgármester.
Sándor Boglárka 

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*