Jó szériában a Bácska

KOSÁRLABDA Az év első hazai bajnoki mérkőzését játszotta január 10-én a Bajai Bácska FKE B csoportos férfi csapata. A bajaiak a Soproni Sportiskolát látták győzték le az MNÁMK sportcsarnokában, folytatva a 4 mérkőzéses győzelmi sorozatot.
2018. jan. 12. 0 comment
 Megnyerte idei első bajnokiját a Bácska Megnyerte idei első bajnokiját a Bácska
A sportiskolával ebben a bajnokságban már találkoztak a bajaiak, az alapszakasz első fordulójában, idegenben két ponttal nyert a Bácska. A visszavágón fej-fej mellett haladtak a csapatok, öt pontnál nem alakult ki nagyobb különbség. Az első játékrészben Kovács tripláival és Vukicevic, valamint Mándity palánk alatti kosaraival tartotta a lépést a Baja, míg a vendégeknél az egykori bajai játékos, Bagó Martin szórta a kosarakat. Az utolsó két percre is döntetlen közeli eredménnyel fordultak a csapatok, de a végjátékban a bajaiak koncentráltak jobban, 74-67-re megnyerték a mérkőzést.
Hosszú István edző: „Nehéz volt, nem ment a támadójáték. Viszont le a kalappal a srácok előtt, mert a második félidőben, ha jól emlékszem 24 pontra lefogtuk őket, ennek köszönhetjük, hogy nyertünk.”
Az újabb sikerrel a Bácska megerősítette ötödik helyét a Zöld csoportban, már csak egy győzelemre van a harmadik Salgótarjántól. Január 27-én, szombaton éppen a tarjániak látogatnak Bajára. Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*