Megszakadt a sorozat

KOSÁRLABDA A hat mérkőzéses győzelmi sorozat meghosszabbítása volt a célja hétvégén a Bajai Bácska FKE csapatának. Cservék Csaba együttese Tiszaújvárosban lépett pályára.
2018. febr. 07. 0 comment
Megszakadt a győzelmi sorozat Megszakadt a győzelmi sorozat
November közepe óta hat bajnoki mérkőzést vívott és nyert meg a Bácska. Tiszaújvárosba is győzni ment, azonban az első negyedben 13 pontos hátrányba került a Baja. Sikerült visszajönni, a nagy szünetben csak két pont volt a vendéglátók előnye. A folytatásban hullámzott a játék, előbb a bajaiak léptek meg hét-nyolc ponttal, majd újabb fordulat következett. Az utolsó három percben mintha bedeszkázták volna a hazai gyűrűt, a Bácska nem tudott kosarat dobni. Ezt kihasználta a Tiszaújváros és 77-71-re megnyerte az összecsapást.
Hosszú István edző: „Úgy gondoltuk a padon, nagy baj nem lehet. Sőt, a fiúk is úgy gondolták a pályán: ha hosszan támadunk és a végén dobunk kosarat, megtartjuk az előnyt. Sajnos, nem sikerült, szerintem abban az időszakban túl türelmesek voltunk. Keveset mozogtunk támadásban, nem helyzeteket vállaltunk el.”
A Bácska játékosai közül Mándity 14, Nagy 13, Pongó és Vukicevic pedig 12-12 pontot dobott.
A vereséggel a Bácska lecsúszott az ötödik helyre. Ráadásul Sopronban Pongó Martinra nem számíthat a stáb, hiszen egyik Tiszaújvárosban kiállította a játékvezető. Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*