Harmadik lett a bajai futó

Újabb nemzetközi érmese van a bajai sportéletnek. Január végén Görögországban rendezték meg az ultrafutók 24 órás viadalát, ahol Bene Ármin is rajthoz állt. A sportember kiválóan teljesített az embert próbáló viadalon. Bene Ármin 2003 óta fut rendszeresen, azóta több nagy versenyt is sikeresen teljesített, így például a Bécs-Budapest szupermaratont is.
2018. febr. 14. 0 comment
Ezúttal Görögországban állt rajthoz egy 24 órás megmérettetésen, ahol egyedüli magyarként képviselte országunkat. – A negyedik órától átvettem a vezetést. Én futottam az élen, egy orosz versenyző volt közvetlenül mögöttem. Igazából ez tartott életben, hogy tudtam, hogy jó eredményt futhatok. Nem csak a számok tekintetében, hogy bőven 200 km fölé mehet az eredmény, hanem hogy dobogós hely, sőt akár a győzelem is. Egészen a 19. óráig vezettem, miután bedarált egy lengyel és egy szlovák versenyző – idézte fel a sportoló. Hozzátette: az egyik legnagyobb nehézséget a monotonitás legyőzése jelentette, hiszen a versenyt egy kilométeres körpályán rendezték meg, amit a bajai futó pontosan 222 alkalommal teljesített a 24 óra alatt, és ezzel a harmadik helyen zárt. A verseny ideje alatt gyakorlatilag folyamatosan mozgásban volt, a pihenőideje összességében nézve nem haladta meg a nyolc percet.
Bene Ármin a görögországi erőpróbát követően egy rövid pihenőt tart, majd megkezdi a felkészülést a májusi temesvári 24 órás Európa Bajnokságra. Jelenleg egyesületen kívüli versenyzőként fut, azonban szeretné, ha ez a jövőben változna, és tartozhatna valahová. Az eredményei és a teljesítménye alapján mindenképpen rászolgálna erre.
Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*