Jól sikerült bemutatkozás

TRIATLON Március elején Faldum Gábor számára is megkezdődött az idei versenyszezon. A Mogyi SE olimpikon triatlonozója Abu-Dhabiban, az idei világbajnoki futamsorozat első állomásán állt rajthoz.
2018. márc. 07. 0 comment
Faldum Gábor: bíztató kezdet Faldum Gábor: bíztató kezdet
Hónapok óta tart a felkészülése a bajai triatlonozóknak. A meleg égövi edzőtáborokban megfelelő körülmények között dolgozhattak. Faldum Gábor számára kiemelten fontos ez az év. Megkezdődik az olimpiai kvalifikációs időszak, így minden verseny duplán számít majd. Az első megmérettetés Abu-Dhabiban volt. „Nagyon erős mezőny volt a száraz, technikás pályán.” Faldum 21. helyen ért célba. Az úszás jól sikerült, fél perces hátránnyal szállt ki a vízből. Kerékpáron sok bukás volt, mivel a rajt előtt eleredt az eső, ami csúszóssá tett a pályát. Futáson pedig egy 8 fős bolyban haladt a bajai sportoló, ennek közepén ért célba.
Bajai Péter vezetőedző szerint összességében pozitív volt Faldum Gábor idei bemutatkozása. „A szezonkezdet mindig nehéz, volt jobb is, rosszabb is. Úgy gondolom, jó úton van.”
A következő világbajnoki futam két hónap múlva lesz, az már beleszámít az olimpiai kvalifikációs sorozatba. Addig rengeteg edzés és egyéb verseny lesz, ahol a bajai olimpikon tovább csiszolhatja formáját. Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*