Városszerte dolgoznak

ÚTJAVÍTÁS A kedvező időjárásnak köszönhetően a Kommunális Kft. márciusban hozzálátott a kátyúk eltüntetéséhez Baján. A most alkalmazott technológia nem jelent hosszú távú megoldást, de átmenetileg járhatóbbá teszi a városi utakat. Sajnos, a február végi mínuszok a Baja környéki főutakat sem kímélték, itt a Magyar Közút Zrt. munkatársai dolgoznak.
2018. márc. 14. 0 comment
Van hol kátyúzni Van hol kátyúzni
A kátyúk többsége télen keletkezik, viszont az aszfaltkeverő üzemek ekkor nem üzemelnek. Ezért ilyenkor a meleg helyett hideg aszfaltozást alkalmaznak. A kész emulziót csak fel kell melegíteni a helyszínen, majd beletömöríteni a keletkezett gödörbe, mondta el Putnik Tamás városházi szóvivő. „Ebben az időszakban hideg aszfalttal dolgoznak a munkások. Az viszont csak bizonyos mélységben teríthető, különben gyorsan kipörög a kátyúkból. A nagyobb lyukakat folyamatosan töltik fel a városban hideg aszfalttal. Időre van szükség, hogy valamennyi helyre eljussanak a szakemberek.”
A főutakon is találhatóak szép számmal gödrök. A Magyar Közút Kft. bajai folyammérnökség-vezetője, Kuhajcsik Zsolt kiemelte: nagyobb károk nem keletkeztek Baján és környékén. Folyamatosan azon dolgoznak, hogy minél előbb eltüntessék az úthibákat. „A hó levonulása után nagyüzemben nekiálltunk hideg aszfalttal kátyúzni, van zsákos anyagunk is. Meleg aszfaltunk április elejétől lesz, az aszfaltkeverő telepek csak akkor indulnak be. Addig tartós javítást nem tudunk végezni, csak ideiglenest.”
Baján nincs olyan út, amit le kellett zárni, az útjavítások pedig sehol nem akadályozzák a forgalmat. Mindezek mellett az önkormányzat kéri a lakosság megértését és türelmét, a probléma elhárításán folyamatosan dolgoznak. A tartósabb, úgynevezett meleg aszfaltozással kapcsolatos munkák április elején kezdődhetnek, tájékoztatott a városháza szóvivője. Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*