A változó időjárás hatásai

MÉHÉSZET Közgyűlést tartott március 12-én a Baja és Körzete Méhész Klub Egyesület. Az elnökség beszámolt az elmúlt évről, majd egyeztették az idei programokat. Előadónak az ismert meteorológust, Németh Lajost hívták meg. Hangsúlyozta, a természet megtévedt, hazánk délebbre tolódott a térképen.
2018. márc. 14. 0 comment
Közgyűlést tartott a Baja és Körzete Méhész Klub Egyesület Közgyűlést tartott a Baja és Körzete Méhész Klub Egyesület
„Nincs semmi rendkívüli abban, hogy változik az éghajlat. Az viszont biztos, hogy 7,5 milliárd ember még nem élt a földön, ez új helyzetet jelent. Egyre több a rendkívüli időjárási esemény, ami szélviharral, jégesővel, késő tavaszi fagyokkal jár”, elemezte az időjárás alakulását. Ezek ugyan az elmúlt évszázadokban is előfordultak, csak nem ilyen nagy számban.
Az egyesület elnöke, Gégény Benjamin is azt mondta, egyre többet szenvednek az időjárás viszontagságaitól. „Méheinkre, azok munkájára, így a mi munkánkra is nagymértékben hat az időjárás. Éppen ezért szeretnénk többet megtudni, mire számíthatunk, milyen irányba megy az időjárás, hogyan tudjuk kivédeni a káros hatásait.”
Az előadást megelőzően az elnökség beszámolt az elmúlt évről. Mint kiderült, a mézfogyasztás ösztönzése volt a fő cél, ami továbbra is a feladatok közé tartozik. Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*