Véget ér a teremszezon

KISPÁLYA Az ünnepi hétvégén véget ér a városi teremlabdarúgó bajnokság. A három osztályban zajló pontvadászat november eleje óta tart, a záró mérkőzések előtt már valamennyi bajnoki cím gazdára talált.
2018. márc. 14. 0 comment
Az utolsó forduló következik teremben Az utolsó forduló következik teremben
A városi bajnokságban idén három osztályban és négy csoportban játszottak a csapatok. Az első és a harmadik liga egy csoportos volt, míg a másodosztály mezőnyét két részre osztották a szervezők. November eleje óta gyakorlatilag alig volt üres hétvége, csupán a karácsonyi ünnepeken és Szilveszterkor szünetelt a pontvadászat. A szervezők elégedettek. Márton László főszervező: „Évtizedek óta szűk stábbal szervezzük a kispályás labdarúgást. Kiszámíthatóság, rend és fegyelem van.”
Most nagyobb átszervezés előtt áll a bajnokság. Jövőre négy osztály lesz, a beosztásnál az idei végeredményt veszik alapul. Márton László: „Több csapat kiesik, mert létrehoztunk a két másodosztály helyett egy negyedosztályt is. Megpróbáljuk a régi rendet visszaállítani: 3×12 csapat az első-, másod- és harmadosztályban, 14-15 együttes a negyedosztályban. Igyekszünk élénkíteni a bajnokságot, minden osztályba kerüljön fel legalább két új csapat.”
Az utolsó forduló előtt már eldőlt, mely csapatok ünnepelhetnek bajnoki címet. Az élvonalban a Sugovica-Preceptum győzött, a másodosztályban a Du-baj és az Eredet 2000, míg a harmadosztályban a Gemenc. Az ünnepélyes díjátadót jövő héten tartják a Vasváriban, míg a szabadtéri szezon március végén, a Ligakupa első fordulójával indul. Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*