Kézilabda az iskolában

OKTATÁS/SPORT Az ország egyik legjobb kézilabdázója látogatott el április 5-én a Speciális Iskolába. Az intézmény évek óta részt vesz a Magyar Kézilabda Szövetség Kézilabda az iskolában elnevezésű programjában, melynek keretében most Zubai Szabolcs találkozott a gyerekekkel. A Mol Pick-Szeged magyar válogatott kiválósága hatalmas népszerűségnek örvendett a fiatalok körében.
2018. ápr. 10. 0 comment
Persze kézilabdáztak is a gyerekek Persze kézilabdáztak is a gyerekek
Videó összeállítással készültek a diákok Zubai Szabolcs számára, melyben a játékos pályafutásából készült képek, interjúk szerepeltek. A Mol Pick-Szeged beállója meghatottan fogadta a képkockákat. A vetítés utáni beszélgetés során a gyerekek részleteket tudhattak meg a népszerű játékos pályafutásának kezdeteiről, a válogatottbeli szereplésekről, sőt még a sportoló tetoválásai is szóba kerültek.
Zubai Szabolcsot ezen a napon Juhász István, az MKSZ utánpótlás programvezetője, valamint Penszky Gergely szakfelügyelő kísérte el Bajára.
A honi szövetség évekkel ezelőtt hirdette meg a Kézilabda az iskolában programját, melyhez 2014-ben csatlakozott az EGYMI Baja. Müller István intézményvezető: „Úgy gondolom, ilyen sportesemény nélkül kevesebb lenne az iskola, az egész speciális szakképzés és az általános iskolai képzés. Nagy boldogságot jelent a tanulóknak, a pedagógusoknak és a szülőknek is.”
A beszélgetés után a gyerekek számot adtak tudásukról, egy rögtönzött szivacskézilabda összecsapáson bizonyítottak vendégeiknek. Kerezsiné Gálik Gyöngyi edző: „Mindent a gyerekekért! Ezt valljuk a kézilabda szövetség képviselőivel, a programvezetővel, a szakfelügyelőnkkel. Minden évben megörvendeztetjük őket valamivel.”
A mérkőzés előtt a szegedi játékos azt a falat is megnézte, amely a válogatott mezét és a róla készült fényképeket tartalmazza. Az intézményben töltött órák mindkét fél számára óriási élményt jelentettek. A gyerekek pályafutásához nagy lökést adhat a találkozás, míg Zubai Szabolcs megtapasztalhatta: létezik még Magyarországon a példakép fogalma. Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*