Átadták a munkaterületet

DUNAFALVA Idén országosan több mint 526 kilométernyi út teljes körű felújítását indíthatja el a Magyar Közút Zrt. a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban. Bács-Kiskun megyében az 51145-ös jelű út közel 3,1 kilométeres szakaszához kapcsolódóan a kivitelezők már birtokba vehették a munkaterületet.
2018. ápr. 11. 0 comment
Megkezdődnek az útépítések (illusztráció) Megkezdődnek az útépítések (illusztráció)
A Közlekedésfejlesztés Bács-Kiskun megyében I. elnevezésű projektet 4,047 milliárd forint uniós vissza nem térítendő támogatásból valósítják meg. Közel 3,1 kilométeren újul meg az 51145-ös jelű út. A közbeszerzési eljárás során kiválasztott kivitelezőnek a napokban adott munkaterületet a beruházó Magyar Közút Zrt., a fejlesztés előreláthatóan 75 napot vesz igénybe.
A Dunafalva bekötőút teljes körű felújításával a kopóréteg profilmarásáról, a süllyedéseknél a teljes pályaszerkezet cseréjéről, a kiegyenlítő aszfaltréteg és az új kopóréteg terítéséről, az új tartós burkolati jelek felfestéséről, valamint a KRESZ táblák igény szerinti cseréjéről és pótlásáról is gondoskodnak. A munkálatok ideje alatt félpályás útlezárásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek.
A beruházások megvalósulását követően nő a forgalombiztonság, nagymértékben javul az út szolgáltatási színvonala és rövidül az utazási idő. A Magyar Közút Zrt. bízik abban, hogy a gondozásában megújuló országos közút minden közlekedő megelégedésére szolgál majd, a térségben pedig betölti a neki szánt szerepet. Biztosítja a térségi központok, óvodák, iskolák, munkahelyek, intézmények gyorsabb, biztonságosabb és kényelmesebb elérését.
A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében Bács-Kiskun megyében közel 32 kilométernyi út felújítása valósulhat meg uniós forrásból. A programról további információk elérhetőek a www.kozut.hu oldalon. Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztály

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*