Megújul a tornacsarnok

BAJASZENTISTVÁN Megújul a szentistváni iskola mintegy 30 évvel ezelőtt épült tornacsarnoka. Sárosi Magdolna, a Bajai Tankerületi Központ igazgatója elmondta: a Köznevelési intézmények infrastrukturális fejlesztésére kiírt pályázaton 750 millió forintot nyert a bajai tankerület. 13 intézményben kezdődhetnek fejlesztések, zömmel most, áprilisban.”
2018. ápr. 12. 0 comment
Megújul a tornacsarnok Megújul a tornacsarnok
Az egyik ilyen intézmény a Bajai Szentistváni Általános Iskola, ahol mintegy 35 millió forintot fordíthatnak fejlesztésre. A munkálatok egy része már megvalósult. Az öltözők és a vizesblokkok új burkolatot és festést kaptak, valamint megújulhatott az épületgépészet. Hamarosan megérkeznek az új padok és fogasok az öltözőkbe.
A felújításra már nagyon nagy szükség volt, emelte ki Gugán Antal intézményvezető. „Minden osztálynak naponta van testnevelés órája, míg délután tömegsport, edzés van. A csarnokot 1989-ben adták át, azóta a festésen kívül nem sok minden történt. A mostani felújítás óriási mérföldkő az iskola életében.” A tornaterem bejáratánál akadálymentes rámpát alakítottak ki. A nagyobb munka azonban még hátra van: mivel a tornacsarnok sok helyen beázott, hamarosan megkezdik a tetőszerkezet és az ablakok felújítását. Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*