Közeledtek az álláspontok

ÖKÖLVÍVÁS Gálos Roland támogatásáról, válogatottbeli szerepléséről tárgyalt Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke. A korábbi közönség kedvenc profi ökölvívó a problémákról és a tervekről is beszélt Baján Gálos Tamással, a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE vezetőedzőjével.
2018. ápr. 12. 0 comment
Baján egyeztetett Erdei Zsolt Baján egyeztetett Erdei Zsolt
Az elmúlt években puskaporos volt a levegő a honi szövetség és a bajai egyesület között. Jó ideig egyik Gálos sem vállalt szereplést a válogatottban. Nem megfelelő támogatottságról, személyi ellentétekről szóltak a hírek. Ám pozitív változás történt, amiben az új elnöknek, Erdei Zsoltnak is jelentős szerepe van. Gálos Roland ismét felhúzta a címeres mezt, a hírek szerint a jövőben is számíthat rá a kapitány.
Erdei Zsolt elnök: „Nagyon szeretném a válogatottban tudni. Pillanatnyilag benne látom a legtöbb potenciált Magyarországon, bízom benne. Azért jöttem Bajára, hogy a szövetség részéről támogatást nyújtsunk, igyekszünk minden feltételt biztosítani a megfelelő felkészüléshez.”
Mindkét fél számára az lenne az ideális, ha rendeződne a viszony, hiszen valamennyi bajai ökölvívó szereplését befolyásolhatja a szövetség és az egyesület kapcsolata. Gálos Tamás vezetőedző: „Vannak nálunk feltörekvő tehetségek a lányok és a fiúk között is. Mindent megteszünk, hogy jó ökölvívókat neveljünk. Nagyon bízom benne, hogy a megfelelő anyagi hátterünk is meglesz hozzá.”
Az egyeztetések végén Erdei Zsolt és Gálos Tamás is azt mondta: eredményes volt a megbeszélés. Május közepén Oroszországban rendeznek rangos nemzetközi emlékversenyt, melyen Gálos Roland is ott lesz a magyar csapatban. Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*