Verseny két keréken

KÖZLEKEDÉS A kerékpározás szabályaival és a biztonságos közlekedéssel ismerkedhettek meg a bajai fiatalok április 12-én az Országos közlekedésbiztonsági verseny helyi fordulójában.
2018. ápr. 13. 0 comment
A biztonságos kerékpározást gyakorolták a versenyen A biztonságos kerékpározást gyakorolták a versenyen
Általános iskolás mérték össze tudásukat. Első körben elméleti kérdésekre válaszoltak, a vetélkedő második szakaszában pedig gyakorlati feladatokban teljesítettek. Az elsőre egyszerűnek tűnő akadályok olykor megnehezítették a versenyzők munkáját. Előnyt jelentett a kerékpáros tapasztalat, az akadályok ugyanis a gyakorlott bicikliseken is kifogtak.
A vetélkedő lebonyolításában a Bajai Rendőrkapitányság munkatársai is közreműködtek. Gedovics Zoltán főtörzszászlós kiemelte: a felállított pálya nem tükrözte a való életben előforduló akadályokat, a fiatalok ennek ellenére hasznos tapasztalatokkal gazdagodtak a verseny végére. „A kerékpár technikai kezelését gyakorolták, megtanulva a biztonságos irányítást, fékezést, kormányozást.”
A verseny bírái külön minősítették az alsósok és a felsősök, illetve a fiúk és a lányok eredményeit. Az első és második helyen végzett tanulók az ajándéknyeremények mellett továbbjutottak a megyei fordulóba, amit jövő héten rendeznek meg Kiskőrösön. Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*