Tavaszi versengés

BIRKÓZÁS A bajaiak több korosztályos viadalon szerepeltek az elmúlt hetekben. Amint arról már beszámoltunk, a legkisebbeknél diák országos bajnokságot nyert Jagicza Glória (élete első versenyén).  Bekerült a korosztályos válogatott keretbe is. Magosi Mirjana ötödikként zárt.
2018. ápr. 13. 0 comment
Egymást követik a versenyek Egymást követik a versenyek
Az U23-as országos bajnokságon hat bajai pontszerző volt, tudatta Jagicza László, a Mogyi Bajai Birkózó Klub edzője. „Elégedett vagyok, új sportolók is dobogón, illetve pontszerző helyen végeztek országos bajnokságon.”
Hamarosan már a felnőttek bizonyíthatnak. Püspöki Patrik jó formában várja a megmérettetéseket, míg Borsos Bálint sérülésből felépülve még csak óvatosan készül. Jagicza László: „A felnőtt országos bajnokság kiemelt figyelmet kap, ugyanis idén Budapesten lesz a világbajnokság. Tíz súlycsoport lett kötöttfogásban, szabadfogásban és nőiben. Ez azt jelenti, hogy 30 súlycsoportban jönnek a világ legjobb birkózói, több mint ezer fő. Nagyon nagy esemény lesz, most először rendeznek 30 súlycsoportban egyszerre világbajnokságot.”
A májusi felnőtt országos bajnokságot egyben válogató lesz a nyári világbajnokságra. A versenyt megelőzi az április végi serdülő OB. Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*