Baján a gyermekgyógyászok

Ismét Baján gyülekeztek a régió gyermekorvosai: a Magyar Gyermekorvosok Társasága Dél-Magyar Decentruma április 13-án, pénteken tartott tudományos ülésszakot a Bácskai Kultúrpalotában.
2018. ápr. 16. 0 comment
Az egybegyűlt vendégeket a bajai Szent Rókus Kórház gyermekosztályának főorvosa, dr. Károly Éva köszöntötte, kiemelve: megtisztelő, hogy kilenc év után ismét városunk adhat otthont ennek a nagy múltú szakmai rendezvénynek, amely ezúttal is neves előadók közreműködésével valósul meg. Ugyanakkor a szervezők szerettek volna lehetőséget biztosítani a távolabbról érkezőknek arra, hogy megismerkedjenek a várossal, ennek érdekében a programban városnéző séta is helyet kapott.
Az önkormányzat nevében Csubákné Besesek Andrea alpolgármester üdvözölte a megjelenteket. Kiemelte: a gyermekgyógyászat az egyik legfontosabb ágazat, hiszen ha egy gyermek beteg, az egy teljes család közérzetére hatást gyakorol.

Ezért is kell minél többféle gyógymódot ismerni, minél hatékonyabban gyógyítani. - Biztos vagyok abban, hogy akik itt vannak, mindent megtesznek a gyermekek egészsége érdekében – fogalmazott az elöljáró. Gyönyörűnek, a régióban egyedülállónak nevezte a várost dr. Bereczki Csaba, a Szegedi Tudományegyetem Gyermekklinikájának docense (később a fórum első előadója is), dr. Tóth Gábor, a bajai Szent Rókus Kórház főigazgatója pedig a szervezőknek mondott köszönetet a konferenciáért. Elhangzott dr. Szluha Gyula Antal szülész-nőgyógyász alkalomra írott verse, majd a Szent László ÁMK Vöröskereszt téri óvodájának kicsinyei adtak elő vidám zenés műsort. A megnyitót követően késő délutánig tartottak a szakmai előadások, ismertetők az ágazat legnevesebb szakemberei részéről.
Sándor Boglárka

 

Facebook képgaléria megtekintése

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*