SUGOVICA Jövő nyáron már megújult strandon élvezhetik a kánikulát a bajaiak és vendégeik! Már kiírták a közbeszerzési eljárást.

Az Európai Unió és az Új Széchenyi Terv támogatásával szebb és kényelmesebb lesz a strand, továbbá különleges lehetőségeket kínál majd a szabadidő eltöltésére. Szökőkutat is telepítenek, amelynek vízfüggönyére vetíteni lehet.
A régi Torelli helye lesz az egyik új központ. A parton öltöző, értékmegőrző, mosdó és zuhanyzó létesül, valamint új játszótér a gyerekeknek. Kerékpártárolót nyitnak, s a kényelmet fokozzák a szabadtéri bútorok, a napozó, a terasz és a büfé. A bátrak csúszkapályán kelhetnek át a víz fölött. A munkálatokat jövő év elején kezdik meg, amikor az időjárás engedi. Az előkészületek most folynak, tudtuk meg Bócsa Barnabástól. A Baja Marketing Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy elkészültek az engedélyes tervek, míg a kivitelező kiválasztására kiírták a közbeszerzést. Remélhetőleg még idén nyertest hirdetnek, jövő év elején pedig megköthetik a szerződést.
A strand természetesen továbbra is ingyenes lesz, csak a különleges szolgáltatásokért kell majd fizetni. Jelen tervek szerint jövő nyár elejére elkészülnek a beruházással, így a következő szezonban már a megújult strand várja a bajaiakat és a turistákat. Bajai TV

www.sugovicaszabadstrand.hu

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*