SUGOVICA A terveknek megfelelően hétfőn megkezdődtek a munkálatok a bajai strandon.

A munkaterületet pénteken vette át a kivitelező, hétfő óta dolgoznak az Éprema Kft. munkatársai, mondta el kedden délután Bócsa Barnabás, a Baja Marketing Kft. igazgatója.

Sajtótájékoztató a Torelli helyén

Zsigó Róbert polgármester a Torelli büfé helyén megtartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta: komoly munka egy pályázat tervezése, beadása, örülnek, ha kiderül, nyertek, ám tudják: a fontos rész utána kezdődik. – Az igazi öröm, amikor a papírmunkák után a konkrét kivitelezés is megkezdődik. Itt, a Sugó strandján már ezt láthatjuk, reméljük, a szezonra befejeződik a beruházás. Fontos, hogy az elmúlt 2-3 év erőfeszítései révén jelentős fejlesztések indultak Baján. Ilyen a nagyturisztika is, hamarosan megkezdődnek a munkálatok a Nagy-Pandúr-szigeten. Az átadást követően valamennyi beruházás a bajaiak és a turisták érdekeit, kényelmét szolgálja – fogalmazott Baja polgármestere. Hozzátette: olyan híresztelések láttak napvilágot, miszerint a felújítást követően fizetős lesz a Sugovica strandja. Nem igaz, természetesen a helyiek és a látogatók is ingyen használhatják a jövőben is.

A sétányt lezárták, a töltésen lehet sétálni

Páncsity Andor, az Éprema Kft. ügyvezetője arról számolt be, hogy hétfőn a Torelli helyén megkezdték a bontásokat, s elindultak a 2-es napozó földmunkái is. A sétányt az előzetes egyeztetéseknek megfelelően lezárták, sétálni, futni, kerékpározni a töltésen lehet. Eltűnik hamarosan a Torelli romja, eltúrják, majd visszaterítik a homokot, s a hét vége felé megkezdődnek az alapozási munkák. Géczy Zsolt

www.sugovicaszabadstrand.hu

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*