A VÁROSÜZEMELTETÉSI IRODA FELADATAI:

 1. a Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Iroda feladatkörébe nem tartozó beruházási, felújítási feladatok ellátása, bonyolítása,
 2. közreműködés a településüzemeltetéssel kapcsolatos valamennyi önkormányzati feladat ellátásában,
 3. közreműködés a helyi közösségi közlekedés szervezésével összefüggő feladatok ellátásában,
 4. közhasznú szerződés alapján ellátásra kerülő feladatok szükség szerinti elrendelése, továbbá koordinálása és ellenőrzése,
 5. a Bajai Kommunális és Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság és a Bajai Polgármesteri Hivatal közötti kapcsolattatás és koordináció,
 6. tervezéshez közterület-használatra vonatkozó nyilatkozat kiadása,
 7. közvilágítás üzemeltetésével és bővítésével kapcsolatos feladatok ellátása,
 8. egyéb energia felhasználások felügyelete, továbbá a Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Irodával az energia-beszerzések előkészítése és a beszerzési eljárások lefolytatása,
 9. járdaépítési programhoz tartozó feladatok ellátása,
 10. talajterhelési díj megállapításához szükséges műszaki nyilatkozat kiadása,
 11. belterületi szennyvízcsatorna-rendszer üzemeltetésének felügyelete, illetve a szennyvízrákötési támogatáshoz tartozó feladatok ellátása,
 12. közútkezelői hozzájárulások kiadása,
 13. behajtási engedélyek kiadása,
 14. jegyzői hatáskörbe tartozó közlekedési (különösen: kapubehajtók, útcsatlakozások létesítése, átalakítása, megszüntetése) és vízügyi (különösen: fúrt kutak) közigazgatási hatósági feladatok ellátása,
 15. a Bajai Városőrség működtetésével összefüggésben a Városüzemeltetési Iroda biztosítja a városőrség működési feltételeit, elvégzi a szolgálat tervezésével összefüggő feladatokat, ellátja a napi operatív teendőket, a feltárt, intézkedést igénylő jogellenes, károkozással fenyegető vagy egyéb módon veszélyes helyzet, állapotot jelzi, intézkedést kezdeményez, ha a szükséges eljárás más hatóság (szerv) hatáskörébe tartozik, kivizsgálja, szükség esetén továbbítja a beérkező panaszokat, ellátja a városőrség adminisztrációs feladatait, együttműködik Baja Város Közterület-felügyeletével, a rendőrséggel, polgárőr egyesülettel, stb., a közös feladatokat koordinálja.

A VÁROSÜZEMELTETÉSI IRODA ÜGYINTÉZŐIHEZ, A VÁROSŐRSÉG VEZETŐJÉHEZ KÖZVETLENÜL A SZENTHÁROMSÁG TÉRRŐL NYÍLÓ UTCAI BEJÁRATON (VOLT II. SZ. OKMÁNYIRODA BEJÁRATA) KERESZTÜL LEHET BEJUTNI:


UGYANITT TALÁLHATÓ BAJA VÁROS KÖZTERÜLET-FELÜGYELETÉNEK BEJÁRATA IS. AZ AKADÁLYMENTES BEJUTÁS A VÁROSHÁZA FŐKAPUJÁN KERESZTÜL BIZTOSÍTOTT.
A VÁROSÜZEMELTETÉSI IRODA TELEFAXOS ELÉRHETŐSÉGE: +36-79/425-841

A VÁROSÜZEMELTETÉSI IRODA IRODAVEZETŐJE:

Perlaky Ferenc irodavezető
Közvetlen telefon: +36-79/527-184
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


A VÁROSÜZEMELTETÉSI IRODA ÜGYINTÉZŐI:

Kammermann Péter a városőrség vezetője, a városüzemeltetési irodavezető helyettese
Közvetlen telefon: +36-79/527-149
Szolgálati mobiltelefon: +36-20/295-5572
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Biztosítja a városőrség működési feltételeit, elvégzi a szolgálat tervezésével összefüggő feladatokat, ellátja a napi operatív teendőket, a városőrök szakmai irányítását, elszámoltatását, ellenőrzését, és mindazon egyéb feladatokat, amelyek a városőrség feladatellátásához kapcsolódnak (lásd az iroda feladatait a 15. pontban).

Németh János közfoglalkoztatási ügyintéző
Hivatali mobiltelefon: +36-20/275-4055
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Közfoglalkoztatási Irodán keresztül végzi a közfoglalkoztatott dolgozók közvetlen irányítását és közvetetten az egyes foglalkoztatók felé is. Részt vesz a közfoglalkoztatott dolgozók kiválasztási eljárásában, a közfoglalkoztatáshoz kapcsolódó adminisztratív feladatellátásában. Feladata a bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetése miatti közérdekű munkabüntetés teljesítésének szervezése, irányítása, lebonyolítása.
A közvetlen irányítása alatt álló a közfoglalkoztatott csoport városüzemeltetési feladatokat lát el: nyílt árkok kaszálása, takarítása, műtárgyak tisztítása, illegális hulladéklerakók megszüntetése, nyilvános WC-k üzemeltetése, Sugovica szabadstrand üzemeltetése, a vén-dunai és nagy-pandúr-szigeti üdülőterület takarítása, kaszálása, téli időszakban hóeltakarítás, síkosságmentesítés, belvizes és árvizes időszakokban a védekezés megszervezése, irányítása, valamint a naponta jelentkező azonnali feladatok ellátása.

Páncsics Zoltán műszaki ügyintéző
Közvetlen telefon: +36-79/527-149
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Közreműködés a településüzemeltetéssel kapcsolatos valamennyi önkormányzati feladat ellátásában, közútkezelői hozzájárulások, behajtási engedélyek, tervezéshez közterület-használatra vonatkozó nyilatkozat kiadása, jegyzői hatáskörbe tartozó közlekedési (különösen: kapubehajtók, útcsatlakozások létesítése, átalakítása, megszüntetése) és vízügyi (különösen: fúrt kutak) közigazgatási hatósági feladatok ellátása. 

Sárosi György műszaki és üzemeltetési ügyintéző
Közvetlen telefon: +36-79/527-149
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Beruházási, felújítási feladatok ellátásában, bonyolításában történő, a településüzemeltetéssel kapcsolatos valamennyi önkormányzati feladat ellátásában közreműködés, közvilágítás üzemeltetésével és bővítésével kapcsolatos feladatok ellátása, egyéb energia felhasználások felügyelete, továbbá a Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Irodával az energia beszerzések előkészítése és a   beszerzési eljárások lefolytatása, talajterhelési díj megállapításához szükséges műszaki nyilatkozat kiadása, belterületi szennyvízcsatorna-rendszer üzemeltetésének felügyelete, illetve a szennyvízrákötési támogatáshoz tartozó feladatok ellátása.

A VÁROSÜZEMELTETÉSI IRODA HIRDETMÉNYEI, KÖZLEMÉNYEI ÉS TÁJÉKOZTATÓI:

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*