Tudjunk nemet mondani!

BŰNMEGELŐZÉS Megtelt kedden délelőtt a városi színház. Hét bajai középiskola 14-18 éves diákjai ültek be a bűn- és balesetmegelőzés jegyében szervezett programra. A szolnoki New Step Fitnesz és Táncstúdió Üzenet Táncszínháza Üzenet a biztonságért című előadásában elevenedetek meg olyan témák, mint a kiközösítés, a családon belüli erőszak, a személytelen világ (folyamatos mobilozás), a drogozás és a közúti közlekedés veszélyei.
2017. szept. 26. 0 comment
Bűnmegelőzés és tánc: megtelt a bajai színházterem kedden Fotók: Kelemen Áron Bűnmegelőzés és tánc: megtelt a bajai színházterem kedden Fotók: Kelemen Áron
András István ezredes, Baja rendőrkapitány megnyitójában célként fogalmazta meg a diákok helyes közlekedésre nevelését. „Reméljük, nyomot hagy az előadás mindenkiben, hogy hasonló helyzetekbe kerülve megfelelően reagáljon. Minden szülő szeretné úgy viszontlátni a gyermekét, ahogy reggel elbúcsúzott tőle!”
A szolnoki táncosok nagy sikert arattak, az előadások között Vizinger Erzsébet szakpszichológus és Bedics Edit őrnagy (bajai rendőrség) beszélt a megidézett problémáról. Hangsúlyozták: társasági nyomásra is tudni kell nemet mondani, a gondokat pedig fontos mielőbb megosztani valakivel. Elhangzott az a javaslat is: legalább egy (vagy fél) napot próbáljanak meg a diákok mobiltelefon nélkül tölteni.
Az előadáson megjelent Fercsák Róbert polgármester, több környező város rendőrkapitánya, valamint a főtámogató Axiál Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi is.
A rendezvény – melynek szervezője a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság, a Baja Marketing Kft., az Axiál Kft. és a szolnoki egyesület volt – délután folytatódott. Géczy Zsolt

https://baja.hu/index.php/aktualis-hirek/item/6515-tudjunk-nemet-mondani

Közzétette: Baja város honlapja – 2017. szeptember 26.

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*